Beneficii ale scanarii 3D

Articole recente

Date contact

Proiectele topografice mai complexe includ si scanare 3D cu un laser spacializat. Pentru a masura distante si locatii foarte precise ele folosesc lumina laser si un radar special. Chiar si de la distante mari se pot efectua masuratori si se pot obtine imagini digitale, ce pot fi incluse in proiecte de arhitectura si constructii. Managerilor de proiect si inginerilor care monitorizeaza si analizeaza datele le aduce numeroase avantaje.

Metoda de scanare 3d este un mod revolutionar de a evalua stadiul constructiei si pentru a gestiona proiectele mari, avand avantaje clare in privinta economisirii timpului si banilor. Datele obtinute sunt exportate in diferite programe BIM si CAD.

Principale beneficii ale ale scanarii 3d:

Scanarea 3d ofera posibilitatea planificarii proiectului prin posibilitatea realizarii unor modele precise, si eliminand necesitatea de a reface planurile cum se mai intampla. Astfel si eventualele erori sunt prevenite economisind timp si bani.

Oferirea de informatii in timp real.

Dispozitivele se folosesc imediat cum este nevoie de ele, informatiile fiind redate in timp real

Reducerea erorilor

Scanerul 3d poate detecta pozitionarea inadecvata a conductelor sau echipamentelor, fiind un ajutor in identificarea timpurie a problemelor fiind reduse intarzierile care duc la productivitate scazuta si resurse suplimetare.