Secțiuni clădire

Date contact

Realizate ca parte a unui proiect măsurat al clădirii, desenele secțiunilor pot furniza detalii suplimentare proiectului dvs., arătând o vedere „directă” în întreaga clădire.

Secțiunile pot fi livrate în format 2D pentru toate tipurile de clădiri, de la structuri încadrate din oțel până la clădiri istorice.

Compilate din datele de construcție colectate de la scanere laser, stații totale sau drone, secțiunile transversale oferă informații vizuale suplimentare împreună cu înălțimile și planurile de podea, arătând grosimea golurilor dintre tavan în podeaua de deasupra și poziția pereților structurali pe toata suprafata cladirii.

Aceste date sunt utilizate de arhitecți, ingineri structuristi și dezvoltatori pentru a sprijini orice modificare a structurii clădirii.

Secțiunile pot fi incluse ca parte a unei masuratori complete, integrate a clădirii atunci când sunt combinate cu planuri de înălțime, etaj și acoperiș.

Secțiunile pot fi folosite pentru a contura profilurile de sol (și structurile) preluate din masuratorile  topografice. Ele pot ajuta, de asemenea, la producerea profilelor cursurilor de apă deschise pentru a ajuta la evaluarea riscului de inundații.