Scanare 3d laser

5

Fotogrametrie UAV

5

Scanare laser 3d

5

Măsurători terestre

5

Ridicări topografice

5

Digitalizare monumente

5

Relevee

5

Planuri Fatade

5

Sectiuni Cladire

  0723 433 242

  Bld. I.C.Bratianu, Institutul de Proiectari, Etaj 1, biroul 7, Mun. Pitești , Jud. Argeș

  SCANARE LASER 3D MOBILĂ ȘI ANALIZĂ A DATELOR

  Datorită progresului digitalizării în toate zonele industriale, cererea de date din scanare 3D este enormă. Am extins portofoliul nostru de servicii în consecință și oferim diverse forme de servicii de scanare laser. Pe lângă crearea modelelor 3D din fotografiile din drone, suntem specializați și în scanarea laser mobilă. Cele mai recente sisteme de scanare LiDAR și algoritmi SLAM foarte stabili deschid posibilități fără precedent pentru achiziție și analiză de date 3D. Scopul nostru este de a captura obiecte, clădiri și locații pentru clienții noștri complet și în cel mai scurt timp posibil din interior, exterior și deasupra. Acest lucru permite evaluarea și transferul de date 3D fără probleme dintr-o singură sursă. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la cel mai bun sistem și servicii conexe pentru proiectele dvs.

  SCANARE LASER MOBIL UTILIZAND PROCESE SLAM

  Scanarea laser mobilă este o metodă fără contact, dar precisă, pentru a înregistra și măsura obiecte, interioare și cele mai mici componente în trei dimensiuni. Principalul avantaj al sistemelor moderne de scanare laser mobilă – bazate pe procesul SLAM – este că nu este necesar GPS pentru orientare și înregistrare. Înregistrarea globală și alinierea scanărilor individuale între ele are loc prin intermediul algoritmului SLAM în timpul procesării pe computer. SLAM înseamnă Poziționare și mapare simultană. Prin urmare, utilizarea în spații îndepărtate, în interior sau chiar în subteran este posibilă fără probleme.

  PREZENTARE GENERALĂ A SERVICIILOR PENTRU SCANAREA LASERULUI 3D, LASERUL MOBIL ȘI ANALIZA 3D A DATELOR

  • ZMăsurare 3D utilizând un scaner laser mobil
  • ZInventar 3D rapid și ieftin în tonuri de gri și / sau culoare
  • ZMăsurarea pe jos a zonelor de pădure și utilizarea dronei
  • ZNori de puncte ca rezultat al măsurătorilor 3D / documentației 3D
  • ZServiciu de scanare GeoSLAM ZEB-LOCATE
  • ZModele 3D cu georeferențierea punctelor
  • ZPlanuri 2D - planuri, secțiuni (secțiuni longitudinale și transversale), vederi, planuri de fațadă
  • ZComparații țintă / reale pentru verificarea și / sau determinarea consumului
  • ZModelare BIM (Modele de modelare a informațiilor de construcție)
  • ZModele 3D mesh
  • ZModele 3D si 2D ale drumurilor, soselelor
  • ZMăsurarea progresului proiectului

  GEOSLAM ZEB-LOCATE SERVICII IN COLABORARE CU ARHITECTI SI TOPOGRAFI

  Ai de facut un releveu la o cladire, de masurat fatade, sectiuni, masuratori de drumuri? Putem colabora…
  Oferim servicii speciale bazate pe scanerul laser mobil GeoSLAM ZEB-LOCATE. Pe de o parte, oferim înregistrarea completă a obiectelor, inclusiv procesarea și georeferențierea până la modelare (serviciu complet). Pe de alta parte putem preda masuratori brute 3D sau 2D cu acces in aplicatia noastra online (ca exemplu putem preda relevee extrase din modelul 3D, sectiuni, ortofotogrametrii fatade, totul la preturi minime).

  Ne asumăm toate sarcinile legate de zborul cu drona. Serviciul nostru variază de la obținerea tuturor permiselor necesare până la efectuarea zborurilor și transferul datelor brute. Prelucrarea datelor rămâne în mâinile dumneavoastră în ambele cazuri.