Planuri fațade

Date contact

Societatea noastra realizeaza planuri atat cu dimeniunile externe (ortofotoplanuri si planuri cu fatadele si acoperisul), cât și dimensiunile interne pentru toate tipurile de clădiri, de la proiecte istorice și de patrimoniu până la proiecte rezidențiale private.

Datele pot fi înregistrate utilizând echipamente și tehnologii de top pentru topografie, inclusiv stații totale, scanere laser 3D, drone si fotogrametrie. Uneori se folosește o combinație a tuturor acestor metode. Toate cotele prezintă date complete și exacte ale clădirii, inclusiv detalii arhitecturale, materiale de construcție, dimensiuni și niveluri. În plus față de captarea caracteristicilor externe, cum ar fi ușile, ferestrele, sticla, conductele descendente și canalele, sunt de asemenea realizabile detalii precum nivelurile de cărămidă și mortar.

Elevațiile (sau suprafețele de fațadă) pot fi realizate fie ca un proiect independent, fie încorporate într-o suprafață mai largă și mai aprofundată măsurată a clădirii, care poate include informații topografice, planuri de podea și acoperiș, precum și secțiuni.

Cotele pot fi utilizate de arhitecți și ingineri înainte de orice modificare a structurii clădirii sau în scopuri de păstrare a specificului pentru clădiri istorice sau siturile de patrimoniu, precum și pentru referințe încrucișate atunci când se efectuează inspecții pe noi dezvoltări.