Relevee

Date contact

Ca o parte majoră a serviciului nostru de măsurare a clădirilor, releveele pot fi furnizate pentru toate tipurile de proiecte, de la structuri încadrate din oțel până la clădiri istorice.

Un plan de etaj creat de noi oferă un nivel ridicat de detalii, asigurându-se că toate elementele clădirii sunt cunoscute și pot fi luate în considerare în cadrul proiectului și ajutând arhitecții, planificatorii și alții implicați în procesul de proiectare să înțeleagă structura existentă a clădirii. De asemenea, acestea sunt importante pentru a fi păstrate ca inregistrari pentru proiecte istorice sau de patrimoniu sau pentru inspecții în timp ce se construiesc noi clădiri.

Un plan de etaj detaliat arată “o vedere aeriana” a întregii clădiri surprinzând toate caracteristicile, pereții structurali, pozițiile ușilor, înălțimea lor, precum și înălțimile ferestrelor și poziția acestora. De asemenea, sunt încorporate înălțimile plafoanelor și amplasarea oricăror grinzi, precum și accesoriile sanitare și nivelurile podelei. Sunt realizate relevee pentru fiecare etaj al clădirii.

Pentru acest tip de lucrare, folosim o gamă de echipamente, inclusiv scaner laser mobil, stație totala, deși pentru unele proiecte (cele mai mici), ruleta digitală portabilă poate fi la fel de eficientă. Informații suplimentare despre scanarea laser pot fi găsite făcând clic aici (https://www.3dmaps.ro/scanarea-3d-laser/).

Unele dintre proiectele noastre de plan de etaj solicită planuri de plafon reflectate. Acestea sunt în esență un plan de podea al plafonului și ideale pentru renovări sau proiecte de amenajare noi în sectoarele comercial și cu amănuntul.

Planurile de tavan reflectate includ poziții de corpuri de iluminat, camere CCTV, detectoare de fum, unități de aer condiționat, plăci de tavan și orice alt echipament. În mod similar, planurile de acoperiș, atât interne, cât și externe, sunt produse împreună cu inspecțiile planului de etaj. Acestea includ, dar nu se limitează la, detalii exterioare ale acoperișului, cum ar fi creste, parapete, stive de coș și luminatoare și detalii interne, cum ar fi locațiile și dimensiunile grinzilor.

Pentru proiecte mai complexe și mai ales în cazul în care zonele nu sunt vizibile de la sol sau accesibile la fața locului de către topografii noștri, poate fi utilizat ortofotoplan realizat cu drona. Pentru pasaje din interiorul si exteriorul clădirii, unde se doreste, oferim înregistrări fotografice 2D/3D sau ortofotoplanuri pentru a vă aduce la viață proiectul. Faceți clic aici (https://www.3dmaps.ro/fotogrametrie-uav/) pentru mai multe informații despre fotografia 3D.