Modernizarea Primăriei Scornicesti pentru oferirea de servicii eficiente comunității locale

Proiecte recente

Date contact

Detaliile proiectului

Într-un efort de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite comunității locale, s-a demarat un proiect ambițios de modernizare a primăriei locale. Această inițiativă cuprinde implementarea tehnologiilor avansate pentru a asigura eficiență și accesibilitate în furnizarea serviciilor administrative.

Obiectivul proiectului

Modernizarea Primăriei Scornicesti

Client

Firma de arhitectura

Locație

Scornicești, Jud. Olt

Data proiectului

August 2023

Servicii

Scanare 3d

Adaptarea la Nevoile Comunității

Primăria, ca centru administrativ vital pentru comunitate, a fost supusă unui proces  de scanare 3D, acoperind atât spațiile interioare, cât și cele exterioare ale clădirii. Cu ajutorul unui scanner mobil, am creat un nor de puncte georeferențiat, asigurând precizie în sistemul național de coordonate.

Datele de Scanare și Integrare Eficientă

Prin utilizarea dronei RTK, am generat un nor de puncte color pentru a evidenția detaliile arhitecturale ale clădirii și ale împrejurimilor sale. Integrarea acestor date în sistemul național de referință a fost realizată cu ajutorul GPS-ului RTK, asigurând coerența și exactitatea informațiilor.

Livrabile pentru Modernizarea Primăriei

 1. Model 3D Detaliat

  Am dezvoltat un model 3D detaliat al primăriei și ale împrejurimilor, furnizând o perspectivă tridimensională complexă asupra modificărilor propuse.

 2. Planuri și Secțiuni Detaliate

  Datele scanate au stat la baza planurilor și secțiunilor detaliate ale clădirii, susținând procesul de proiectare și modernizare a spațiilor administrative.

 3. Ortofotoplanuri Ale Fațadelor

  Ortofotoplanurile precise ale fațadelor evidențiază transformările arhitecturale, oferind o viziune clară asupra proiectului de modernizare.

 4. Fișier Mesh pentru Integrare în Platforme de Proiectare

  Am furnizat un fișier mesh adaptat pentru o integrare facilă în platforme de proiectare precum Archicad sau Revit.

 5. Ridicare Topografică 3D

  Informațiile obținute au fost utilizate pentru a realiza o ridicare topografică 3D, incluzând curbele de nivel, oferind astfel o bază solidă pentru planificarea modernizării.

Concluzie

Aceste livrabile nu doar reflectă starea actuală a primăriei, ci și subliniază angajamentul față de furnizarea de servicii administrative eficiente și accesibile comunității locale. Prin aplicarea tehnologiilor avansate, ne propunem să contribuim la crearea unui mediu administrativ modern, centrat pe nevoile cetățenilor și pregătit să răspundă provocărilor contemporane. Modernizarea primăriei reprezintă un pas esențial către o administrație eficientă și transparentă în beneficiul comunității locale.

Achiziția de date

Achizitia datelor s-a facut cu scaner mobil Geoslam Horizon, drona Mavic 3 Enterprise si GPS RTK Geomax Zenith