Construcția unui hotel de lux la Lacul Vidraru

Proiecte recente

Date contact

Detaliile proiectului

În inima uneia dintre cele mai frumoase zone din Romania, Lacul Vidraru, s-a inițiat un proiect ambițios pentru construcția unui hotel de lux. Această oază de confort și rafinament va oferi o experiență inedită pentru turiști, îmbinând frumusețea naturală a peisajului cu facilități moderne și servicii de înaltă clasă.

Obiectivul proiectului

Construcția unui hotel de lux

Client

Firma de arhitectura

Locație

Lacul Vidraru

Data proiectului

Iunie 2023

Servicii

INTEGRAREA IN PEISAJUL UIMITOR

Pentru a asigura o integrare armonioasă în peisajul spectaculos al Lacului Vidraru, am folosit tehnologia avansată de scanare 3D pentru a evalua terenul și a modela proiectul în conformitate cu mediul natural. Cu ajutorul unui scanner mobil, am creat un nor de puncte georeferențiat, garantând precizie în sistemul național de coordonate.

Prin utilizarea dronei RTK, am generat un nor de puncte color pentru a evidenția detaliile arhitecturale ale hotelului și ale facilităților adiacente, cum ar fi zona de spa. Integrarea acestor date în sistemul național de referință a fost realizată cu GPS-ul RTK, asigurând coerența și exactitatea informațiilor.

LIVRABILE PENTRU DEZVOLTAREA HOTELULUI

 1. Model 3D Detaliat al Hotelului și Spațiilor Adiacente

  Am dezvoltat un model 3D detaliat al hotelului și ale împrejurimilor, oferind o perspectivă tridimensională completă asupra ansamblului arhitectural.

 2. Planuri și Secțiuni Detaliate

  Datele scanate au stat la baza planurilor și secțiunilor detaliate ale hotelului și ale facilităților sale, contribuind la planificarea și proiectarea spațiilor interioare și exterioare.

 3. Ortofotoplanuri

  Am creat ortofotoplanuri precise cu detaliile terenului si ale cladirii.

 4. Fișier Mesh pentru Integrare în Platforme de Proiectare

  Am furnizat un fișier mesh adaptat pentru a facilita integrarea în platforme de proiectare, precum Archicad sau Revit.

 5. Ridicare Topografică 3D cu Curbe de Nivel

  Informațiile obținute au fost utilizate pentru a realiza o ridicare topografică 3D, incluzând curbele de nivel, asigurând astfel o planificare detaliată a facilităților.

CONCLUZIE

Aceste livrabile nu doar reflectă starea actuală a proiectului hotelului de lux de la Lacul Vidraru, ci și subliniază angajamentul față de crearea unei destinații turistice excepționale în una dintre cele mai frumoase zone din România. Prin aplicarea tehnologiilor avansate și atenției la detalii, ne propunem să oferim clientilor cele mai bune informatii legate de proiectul lor.

ACHIZITIA DE DATE

Achizitia datelor s-a facut cu scaner mobil Geoslam Horizon, drona Mavic 3 Enterprise si GPS RTK Geomax Zenith