Geoslam locate

5

Geo slam locate

5

Geomax

5

Software bricscad

  0723 433 242

  Bld. I.C.Bratianu, Institutul de Proiectari, Etaj 1, biroul 7, Mun. Pitești , Jud. Argeș

  GEOSLAM ZEB LOCATE

  GeoSLAM este lider mondial pe piață în soluții de tehnologie geospațială 3D. Tehnologia unică „oriunde” este adaptabilă tuturor mediilor, în special spațiilor interioare, subterane sau dificil de accesat, oferind o cartografiere 3D precisă fără a fi nevoie de GPS.
  Lidarul GeoSLAM ZEB LOCATE este un pas in fata în ceea ce privește specificațiile și flexibilitatea. Senzorul acestuia este conceput pentru o serie de aplicații, inclusiv generarea de planuri de etaj 2D, calcule volumetrice 3D, scanare către BIM și identificarea obiectelor. Captează 300.000 de puncte pe secundă color la o precizie de 1-3 cm și o rază de acțiune de 100 m.

  Tehnologia versatilă este adaptabilă oricărui mediu din toate industriile, în special spații complexe și închise, fără a fi nevoie de GPS.
  Se pot capta si modela date complexe de până la 10 ori mai rapid decat masuratorile clasice, permițându-ne să finalizam cu succes proiectele în timp minim, cu puține sau deloc întreruperi la locul proiectului.

  În câteva minute se pot colecta date, iar software-ul inteligent poate mapa o clădire cu 3 etaje în doar 30 de minute la un nivel de precizie de 15 mm

  Fluxuri de lucru rapide și ușoare cu funcționalitate drag and drop, generează rezultate în câteva minute. Procesarea SLAM generează cloud-uri 3D precise din datele colectate.

  DOMENII IN CARE SE POATE FOLOSI SCANNERUL NOSTRU

  Arhitectură, inginerie și constructii

  Fiecare proiect de construcție se bazează pe faptul că fiecare specialist din lanțul de producție își poate finaliza munca într-un program strict.

  Amplasamentele sunt adesea periculoase, iar nevoia de siguranță și precizie este primordială, ceea ce face adesea productivitatea lentă și consumatoare de timp.

  Amplasamentele sunt adesea periculoase, iar nevoia de siguranță și precizie este primordială, ceea ce face adesea productivitatea lentă și consumatoare de timp.

  Transportul echipamentelor voluminoase în locuri periculoase cu puncte de acces limitate poate fi dificil și uneori total imposibil.

  Topografie

  Timpul înseamnă bani, ceea ce înseamnă să vă maximizați productivitatea pentru a reduce timpul petrecut pe fiecare loc de muncă.

  Fiecare locatie vizitata de un inginer va fi diferit de cel din urmă, iar potențialul pentru probleme de acces este întotdeauna prezent.

  Obținerea corecta si completa a măsurătorilor dintr-o singura deplasare la locatie este esențiala, atât pentru productivitate, cât și pentru eficiență maximă.

  Așteptările, greșelile și restricțiile bazate pe tehnologie pot reduce cost-eficiența fiecărui job pe care îl faceți.

  Proprietăti imobiliare

  Nu este convenabil să duceți echipamentul static tradițional pe un sit mare, deoarece sunt necesare mai multe scanări și vizite pe sit

  Cartografierea unei proprietăți este ceva care trebuie făcut rapid, pentru a fi atât discret pentru ocupanții actuali, cât și pentru a se asigura că agenții pot finaliza cât mai multe lucrări într-o zi posibil.

  Agenții imobiliari se bazează în mod tradițional pe topografi pentru a finaliza scanarea proprietăților, care pot fi costisitoare și consumatoare de timp.

  Piața imobiliară este extrem de competitivă și va exista întotdeauna un alt agent care așteaptă să ofere caracteristici pe care nu le oferiti.